Även om du bor i Sverige kan du enkelt köpa produkter från den danska outdoorbutiken Outdoorpro.dk. Outdoorpro.dk erbjuder ett brett sortiment av friluftskläder och utrustning av hög kvalitet. En av deras populära produkter är Claw Gear Lynx Fleece Hoody i färgen RAL 7013, perfekt för både vardag och utomhusaktiviteter.

Claw Gear Lynx Fleece Hoody – RAL 7013

Claw Gear Lynx Fleece Hoody är en varm och bekväm fleecejacka tillverkad av Polartec®-material. Denna jacka är utmärkt både som ett ytterlager och som ett mellanskikt under en skaljacka vid riktigt kalla temperaturer. Färgen RAL 7013, en olivgrön nyans, gör jackan både stilren och praktisk för utomhusbruk.

Funktioner och fördelar

Jackan erbjuder flera praktiska funktioner, inklusive stora fickor framtill och en mindre ärmficka med kabeluttag, perfekt för förvaring av telefon och tillbehör. Dessutom har den en justerbar huva och elastiska muddar som förhindrar kall luft från att tränga in, vilket gör den idealisk för varierande väderförhållanden.

Material och design

Polartec®-materialet som används i Claw Gear Lynx Fleece Hoody är känt för sin hållbarhet, värme och förmåga att transportera bort fukt från kroppen. Detta syntetiska tyg torkar snabbt och erbjuder en hög nivå av komfort, vilket gör det lämpligt för både sommar- och vinterbruk.

Specifikationer

  • Material: 100% polyester
  • Vikt: 530g
  • Färg: RAL 7013 / Olivgrön

Var kan man köpa?

Claw Gear Lynx Fleece Hoody och många andra kvalitetsprodukter kan köpas direkt från Outdoorpro.dk. Trots att det är en dansk butik, erbjuder de leverans till Sverige, vilket gör det enkelt för svenska kunder att få tillgång till deras utmärkta sortiment av friluftskläder och utrustning.

Vanliga frågor (FAQ)

1. Levererar Outdoorpro.dk till Sverige?

Ja, Outdoorpro.dk levererar till Sverige. Det är enkelt att beställa online och få produkterna skickade direkt till din adress.

2. Vad är RAL 7013?

RAL 7013 är en färgkod som representerar en specifik nyans av olivgrönt. Den används ofta i militär- och outdoorutrustning för dess kamouflerande egenskaper.

3. Vad är fördelarna med Polartec®-materialet?

Polartec®-materialet är känt för sin hållbarhet, värme och förmåga att effektivt transportera bort fukt från kroppen, vilket säkerställer snabb torkning och hög komfort.

Similar Posts